100buc en-Gros de Mare Foraj Placa Tava Diamant Broderie Accesorii Capacitate Mare Diamant Instrumente de Pictură din Plastic Alb Tava

8.04lei

-39%

13.39lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: Diamant Pictura Cross Stitch, Home & Garden, Ieftin Diamant Pictura Cross Stitch, De Înaltă Calitate Home & Garden, Diamant Pictura Cross Stitch.

Stimate cumpărător, noastre externe ambalaj: coloana de aer geantă, așa că vă rugăm să nu vă faceți griji despre darul de a fi deteriorat, am fost de lucru din greu pentru a îmbunătăți, scopul este de a satisface toți clienții. Ca acest produs, vă doresc o viață fericită.

Când primiți bunuri: Material: plastic bine ati venit la ARMYQZ Magazin Material: plastic Material: Plastic.Dimensiune: 9cm*16cm. Pune-ți diamant în tava de plastic, se agită ușor pentru a face diamante aranjate într-un rând. Face proces de producție mai lin.Aduce mai mult confort atunci când face diamant picturi Potrivit pentru DIY diamant pictura, nails art, telefon mobil, decoratiuni, etc. PACHETUL INCLUDE: 1-100 BUC Diamant Instrumente de Pictură-Tava din Plastic.(NU INCLUDE margele de diamant)

Vino la noi este cea mai corecta alegere Cele mai bune urări pentru tine!!! Diamant instrument de Pictură kit pentru Strasuri margele cutie de depozitare din Plastic Tava de Diamant Pictura pen daimond pictura accesoires Tava

Tip 5
Nume De Brand ARMYQZ
Utilizare
Nume 1
numele 84
Tip 78 Cutii De Depozitare & Lari
Numărul de Culori 30-45
Nume 2
Cadru No
Tip 22
Stil Stil European și American
tip 114 diamant tabloul complet square din new sosire
Ambalajul Extern 112
Material Plastic
Viteza de livrare
Ambalajul Extern Cutie De Culoare
numele 112 Tavă Mare
Utilizarea Picturi
Vânzare
Utilizare 4
diamond Set de pictura de Tip
Instrument De Nume
dimensiune tavă 15*8 CM
Panza Metoda De Ambalare Laminate
Model De Tip
Forma De Diamant Pătrat
Tip 3
Model Tip Carouri
Tip de en-Gros Da(>50 Buc)
vanzare 64 piața diamant rotund instrument de pictură cutie
tip 24
Avantaj
Produs
Forma Separat
Tip 124
Zona Lipirea Plin
Setați Tipul Da

Produse similare