Anime-ul japonez de Toaletă Legat Hanako-kun Jibaku Shounen Perete Scroll Murală Poster pe Perete Otaku Decor Acasă de Colectare

8.41lei

-17%

10.14lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: Pictura Si Caligrafie, Home & Garden, Ieftine De Pictura Si Caligrafie, De Înaltă Calitate Home & Garden, Pictura Si Caligrafie.

Descriere: Nume Produs: Poster de Perete / Scroll Pachet: 1buc Dimensiune: 42*29 De Stil: a se Vedea Imaginea Meatrial: Artă de hârtie de Înaltă Calitate de Studio a Făcut - Design Original, de Înaltă Definiție Digitale de Imprimare Sfaturi: 1. Posterele Trebuie să fie Personalizate, aproximativ 3-5 Zile Livrare, 2. De obicei, Dimensiunea Reală Va fi de 1-2cm de Eroare, Deoarece Procesul de Motive, 3. Deoarece Computerul de Afișare este Diferit, Poster va avea o Diferență de Culoare! 4 . Dacă nu sunteți Mulțumit cu Achiziția dvs., vă Rugăm Să-mi spuneți și Vom Rezolva în termen de 24 de ore 5 . Dacă nu Obține Pachetul la timp, vă Rugăm să Ne Contactați în Primul rând, Ne va Ajuta să-l Rezolve, Înainte de a Pleca Feedback-ul, veți Obține o Soluție Perfectă!

Subiecte Jibaku Shounen Hanako-kun
Baza De Sprijin Hârtie
Mediu Cerneala Rezistenta La Apa
Modul cadru Neînrămate
Tip Poster
Material Hârtie
Numărul De Model PT1102
Forma Dreptunghi Verticale
Technics Vopsire Prin Pulverizare
Stil Japonia Stil
Original No
Cadru No

Produse similare