Silicon de Fumat Pipa Gogoasa Design din silicon de calitate alimentară pipa cu bol de sticlă pipe de Tutun Detasabila Incasabil

8.00lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: Depozitare Sticle Și Borcane, Home & Garden, Ieftin Depozitare Sticle Și Borcane, De Înaltă Calitate Home & Garden, Depozitare Sticle Și Borcane.

Mărfuri Informații: Nume: mici silicon tutun de pipa cu bol de metal si silicon capac Material: alimente grad silicon ( trece FDA test )și oțel inoxidabil, metal de Culoare: ca în imaginea următoare Temperatura de Lucru: -40 ° C-280 ° C Pachetul cuprinde: 1 x mic silicon conducta de Mărfuri Caracteristici: material Eco-friendly, alimente grad silicon, poate trece de testare FDA. Rezistent la căldură,non-stick, ușor de curățat, greu pentru a fi încălcate, pot fi folosite aproximativ 4000 de ori. Metal intestinului materialul este din otel inoxidabil. Silicon capacul poate ține castron de metal curat. Țigară lungă, titularul este bun la filtru fumul de Afișare de Mărfuri:

Hei,prietene! Suntem fabrica de magazin! Vom accepta en-gros, print logo, design de culoare și forme! Dacă aveți nevoie, vă rugăm să contactați-ne direct!

Utilizarea Cheltuieli diverse
Tip Depozitare Sticle Și Borcane
Ambalare 1
Caracteristică Pliere
Capacitate 0-100ml
Numărul De Model s
Nume De Brand YUHAOSHENGTECH
Condimente Recipient stiluri nici o acoperire
Material Silicon
dimensiune S

Produse similare