Silicon de Control de la Distanță Caz Pentru Xiaomi Mi Box S/4X Km de la Distanță TV Stick de Acoperire Pentru Xiaomi Moale, Neteda Telecomenzi de Control Protector

6.68lei

-35%

10.42lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: Control De La Distanță, Electronice De Larg Consum, Ieftine Control De La Distanță, De Înaltă Calitate Electronice De Larg Consum, Control De La Distanță.

Silicon de Control de la Distanță Caz Pentru Xiaomi Mi Box S/4X Km de la Distanță TV Stick de Acoperire Pentru Xiaomi Moale, Neteda Telecomenzi de Control Protector

Caracteristici:

1. Perfect Compatibil: Acest silicon capacul de protecție este conceput pentru XIAOMI MI Box-Uri de la Distanță.(Notă: Telecomanda Nu Sunt Incluse)

2. Oferă Protecție Completă: silicon Durabil caz protejează împotriva picături accidentale și adaugă grip de la distanță. Oferă o protecție bună la toate marginile și colțurile de la distanță. A preveni în mod eficient de la distanță la alunecare, zgarieturi, de rupere sau de a se pierde.

3. Mai ușor de a Găsi: Luminoase și distractiv de culoare face ușor de a găsi dvs. de la distanță pentru KM Cutie S, atunci când doriți să porniți TELEVIZORUL sau au mai multe telecomenzi amestecate împreună, puteți identifica rapid și de a găsi de la distanță, care vă economisește o mulțime de timp.

4. Eco-friendly Material: Acest capac este realizat din silicon premium, inofensiv pentru animale de companie, copii și familii. Capacul este moale și ușor, ceea ce face TV de la distanță a oferi o prindere mai confortabilă bar decât o separat de control de la distanță.

5. Vă rugăm să Rețineți: control de la distanță cu capac de silicon trebuie să fie expuse la soare pentru o perioadă de timp și va străluci în întuneric.

Caietul de sarcini:

Nume: Control De La Distanță Caz

Material: Silicon

Model compatibil: Compatibil pentru XIAOMI MI Box-Uri de la Distanță

Culoare: negru, rosu, albastru, verde luminos, luminos albastru

Greutate: aproximativ 20g

Lista De Ambalare:

1*Control de la Distanță Caz de Protecție(Telecomanda NU sunt Incluse)

Numărul De Model Telecomenzi De Control Protector
Picătură De Transport Maritim/ En-Gros Suport
Comunicare Wireless IR
Origine NC(de Origine)
Nume De Brand Rondaful
Utilizarea TV
Certificare NICI unul
Pachet Da

Produse similare