1 pereche Negru Oglinda Retrovizoare Auto Impermeabil Spranceana Capac flexibil PVC ploaie lama husa de ploaie pentru Lada Granta Kalina, Priora Etc.

4.38lei

-45%

8.00lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: Copertine & Adăposturi, Industria De Automobile Și Motociclete, Ieftine Copertine & Adăposturi, De Înaltă Calitate Automobile Si Motociclete, Copertine & Adăposturi.

Caracteristici:

100% de Brand Nou 3M Auto-Adeziv (este ușor de a instala) Flexibil pentru curbe și denivelări se Adaugă o notă specială pentru masina ta Ajută la prevenirea smogul de pe oglinda retrovizoare.

Acest pachet contine 1 bucata stânga și la 1 bucata. Deflectorul trebuie să fie aplicate din interior de la oglinda de locuințe în spațiul dintre locuințe și oglindă de sticlă.

Pași de instalare: Luati produsul din ambalaj, se taie pe autocolante (stânga și dreapta), cu foarfeca, ștergeți de ploaie-dovada spranceana masca (pentru a preveni praful de generatoare de bule de aer pe spranceana masca, care afectează aspectul), rupeți eticheta și stick-l pe Ploaie spranceana capota (stânga și dreapta).În vreme rece,dacă este necesar,se încălzește deflectoare folosind un uscător de păr(sau altă sursă de căldură)de a face din plastic moale pentru o ușoară aplecare Înainte de montare,curățați suprafața cu alcool și o cârpă uscată Îndepărtați folia de protecție de adeziv și se aplică pentru poziția dorită Apăsați ferm pentru a asigura o bună aderență a adezivului.

Caietul de sarcini:

Material: PVC

Dimensiuni:50 x170 mm.

Culoare:Negru.

Pachetul include: 2 x Mașină de Ploaie Oglinda Retrovizoare Parasolar.

Origine NC(de Origine)
Nume De Brand YFCTYC

Produse similare