1 Metru Galben Conducta Combustibil Filtru de Linie Conducta de Ulei a Rezervorului de Combustibil Piese de Schimb Motociclete Biciclete Combustibil Diametru diametru Interior 3 mm*5 mm 3mm*6mm

2.45lei

-31%

3.58lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: filtru de combustibil, Industria De Automobile Și Motociclete, Ieftin Filtru De Combustibil, De Înaltă Calitate Automobile Si Motociclete, filtru de combustibil.

Descriere Produs: *1.Robust și ușor de purtat,Bine ductil. *2.De înaltă calitate,durată lungă de viață. *3.Low-cost, durabil și flexibil. *4.Pentru Motor Pe Benzina Furtun De Gaz Înlocuiți Motocicleta Combustibil Gazos Tub De Livrare Furtun De Benzină În Conducta. Caietul de sarcini: Denumire Produs: Drujba rezervor de combustibil piese de schimb conducta de ulei de Culoare:galben Dimensiune: 2mm*3.5 mm/2.5 mm*5 mm/3mm*6mm /3mm*5mm Longth: 1 Metru Pachetul incluse 1: 1 x conductă de ulei Pachet sunt incluse 2: 4 x conducta de ulei Notă: (1) Toate imaginile sunt profesional colorate, dar din cauza diferite de lumină ambientală și de afișare diferite setări de dispozitiv, pot exista unele abateri între imaginile pe care le vedeți și elementele ei înșiși. Vă rugăm să înțelegeți. (2) datele măsurate manual, și pot exista unele abateri, dar aceasta nu afectează utilizarea.

Categorie Drujba rezervor de combustibil piese de schimb conducta de ulei
Tip De Element filtru de combustibil
Caracteristică Conducta De Ulei
Nume De Brand TRUEFUL
Tip Carburator
dimensiune 2mm*3.5mm/2.5mm*5mm/3mm*6mm /3mm*5mm
Numele Modelului Combustibil Gaz Tub De Ulei
Tip De Material Din cauciuc moale
Stil filtru de combustibil linie
Longth 1 metru
Caracteristici Speciale Filtre De Ulei

Produse similare