Metal Meci De Foc Starter Instrument Flint Stone Gaz Brichetă Ulei De Magneziu In Aer Liber Supraviețui Tabără De Majorare Țigară, Trabuc Firesteel De Călătorie

13.71lei

-33%

20.75lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: În Aer Liber, Instrumente, Sport & Divertisment, Ieftine În Aer Liber, Instrumente, De Înaltă Calitate, Sport & Divertisment, În Aer Liber, Instrumente.

Descriere: 100% nou de înaltă calitate. informații despre produs Dimensiune: 4.9 cm*3 cm*1.1 cm de Zece mii de ori de brichete este doar un nume. Din principiu și utilizarea reală, de 10.000 de ori de brichete pe piață nu poate ajunge la 10.000 de ori de serviciu. Nu există combustibil în interiorul noului 10.000 de meciuri. Vă rugăm să adăugați combustibil în primul rând, de preferință ulei special pentru bricheta (puritate înaltă, înaltă de aprindere rată, o puternică volatilitate). Atunci când se utilizează benzi metalice, folosiți bandă de metal să alunece de protecția din partea de bricheta cutie. Strat, astfel încât se poate freca de ajuns o scânteie pentru a aprinde. În plus, mai ușor tija nu ar trebui să fie excesiv de ars, deoarece uleiul este ars și sfoara de bumbac este ars. Dacă bumbac coarda este ars, nu este ușor pentru a stoca ulei. Desigur, puteți, de asemenea, remediu bumbac rod pe cele arse arzător de rod. Capacitatea de a face Ca pentru impermeabilizare, înseamnă aruncând întreaga cutie de chibrituri în apă. Acesta poate fi utilizat în continuare după ce este scos. Aceasta nu înseamnă că a aprins de foc este aruncat în apă și nu va fi distrus. Să nu înțelegeți greșit că Milioane de meciuri practice tutorial: 1 Adauga general mai ușoare de ulei. 2 După câteva lovituri, vopsea mată pe frecare parte este purtat off și metalic de culoare apare. 3 Viteza și puterea. 4, va fi o jumătate de succes atunci când există o scânteie. 5 După ce ați terminat, trebuie să ling de ulei. 6 Un accident vascular cerebral de lumină este apasat. Pentru zece mii de brichete, puteți folosi benzină sau kerosen, și în general mai ușoare ulei poate fi folosit. Doza este foarte mic, în general, 2, 3 ml poate fi folosit mai mult de 30 de ori (livrare Prompta nu contin kerosen) sunt Incluse: 1 X Milioane de ușoare note: 1. Din cauza diferențelor de afișare și efecte de iluminare, culoarea reală a proiectului pot fi ușor diferite de culoarea afișată pe imagine. Vă mulțumesc! 2. Din cauza manuală de măsurare, vă rugăm să permită măsurarea cu o abatere de 1-3cm.

Origine NC(de Origine)
Caracteristică 1 Natura majorare
Caracteristică 3 Camping Turism
Material fier
Caracteristică 2 Camping unelte
dimensiune 4.9cm*3cm*1.1cm

Produse similare