4BUC în aer liber, PM2.5 Moda Strălucitoare Bling Bling Stras Masca Respirabil Gura Acoperi Noapte De Petrecere Masca De Fata Lavabile Si Reutilizabile

7.88lei

-59%

19.26lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: Masca De Fata Cu Bicicleta, Sport & Divertisment, Ieftine Masca De Fata Cu Bicicleta, De Înaltă Calitate, Sport & Divertisment, Masca De Fata Cu Bicicleta.

Te rog fi amabil remarcat,enumerate este produs și distribuit în străinătate și supusă legilor țării sale de origine.

4 Pack PM2.5 Diamante Respirabil Gura Masca De Partid Lavabile Si Reutilizabile

Caracteristică:

RESPIRAȚIE SĂNĂTOASĂ: Nostru respirator masca este conceput pentru cazare de protecție polen,fum, comună aer iritanti, și alte non-ulei pe baza de particule. Acesta vă va ajuta să respire într-o mai curat, mai sanatos mod.

UTILIZARE UNIVERSALĂ: anti-poluare masca se face pentru proiecte de îmbunătățire acasă: ca o vopsea masca (non-baza de ulei), masca de curatare pentru lemn, cosit, etc.

Acesta poate fi de asemenea folosit ca o masca pentru filtru polen alergenic si ca o masca pentru gripa. Clienții noștri folosesc masca de fata pentru alergare și ciclism. Similar cu cota - Ar putea ajuta, de asemenea, capacitatea plămânilor de formare prin imitarea altitudine ridicată/scăzută de oxigen la nivel condiții.

CONFORTABIL se POTRIVESC: Realizate din elastic nailon și spandex, material usor, textura moale, uscare rapidă, respirabil și confortabil de purtat. General dimensiune, elastice si reglabile curea potrivit pentru majoritatea oamenilor, o mărime se potrivește tuturor.

Este potrivit pentru ciclism, alergare, ciclism, drumeții, schi, prelucrarea lemnului și alte activități în aer liber. Pentru maximizarea performanței, masca trebuie să fie sigilate în mod corespunzător în jurul nasului și a gurii, astfel încât tot aerul inhalat poate trece prin filtru.

Dacă masca este murdar, acesta poate fi curățat și folosit de multe ori

Foarte Moale, Rezistent Si Respirabil

Material:Bumbac Poliester Spandex

Pachetul De Conținut:

4PC măști

Origine NC(de Origine)
Material Poliester

Produse similare