De înaltă Calitate de Brand 1 buc Nou Metal Negru Cu Peniță EF Cadou Stilou cu Cerneală Stilou Papetărie Student Birou Rechizite Școlare

5.51lei

-31%

8.00lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: Stilouri, Educație Și Rechizite De Birou, Ieftine Stilouri, De Înaltă Calitate De Educație Și Rechizite De Birou, pen, stilou metal, stilou de culoare.

Stare : 100% De Brand Nou

Cartuș de cerneală : standard Internațional

Converter : Squeeze-type

Material: Metal

Plata

1: acceptam plata prin ESCROW

2: Toate plățile trebuie să fie primite cu in3business zile de la comanda. Dacă nu aveți de gând să plătească, vă rugăm să nu cumpere. Vă rugăm să ne dea de plată împreună atunci când ați terminat de ordine

Detalii livrare

1: de obicei Ne trimite articol în termen de 2 zile de la plata. Uneori, puteți primi pachetul de repede, în termen de 14 zile .dar, uneori, poate dura aproximativ 24 de zile pentru a ajunge. Este din cauza la oficiul poștal.

2: Clienții va fi responsabil pentru furnizarea de noi cu cele corecte informații de transport maritim în timpul checkout. Vă rugăm să verificați înainte de a finaliza procesul de checkout. Nu vom acoperi pachete de pierdut din cauza adresă incorectă a informațiilor furnizate de către client.

Contactati-ne

Vă rugăm să asigurați-vă că sunteți de acord cu plata transport politicile și toți termenii și condițiile înainte de licitare sau de cumpărare, dacă aveți orice probleme, vă rugăm să contactați-mă. Noi vă va oferi cu în 24 de ore de la 100% răspuns satisfăcător.

Multumesc. Sper că o cooperare placuta.

Peniță Material Din oțel inoxidabil
Numărul De Model Stilou
Stilou Sfat Material Alte Metale
Nume De Brand chouxiongluwei
Origine NC(de Origine)
Scris Punctul 0.38 mm
Tip Stilou
Material Metal
Ambalare Vrac
Aplicație Specială Scris
Peniță Tip Tip Standard

Produse similare