Beautilux Pictura Unghii Gel Strans Un Strat Dens de Culoare Soak Off UV LED Salon de Unghii de Proiectare Geluri lac Lac de Aprovizionare 10g

15.04lei

-49%

30.04lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: Gel De Unghii, Frumusețe & Sănătate, Ieftin Gel De Unghii, De Înaltă Calitate, Frumusețe & Sănătate, Gel De Unghii.

RM17560162774411341

TERMENI&SERVICII

1.Impozite și Taxe: Toate produsele noastre prețurile nu conțin orice impozite și Taxe. Coletul va primi mai trebuie să plătească taxele de import sau să furnizeze documente de import, ca și altă țară are diferite reguli, nu suntem în măsură să dau seama de normele de toate țările. Noi NU va purta nici o responsabilitate dacă coletul este returnat/ nu a emis pentru refuzul de plata impozitului, deci, înainte de cumpărare, vă rugăm să verificați regulile de țara dumneavoastră și cred că de două ori.

2.Retur gratuit de servicii: Pentru clienții din S. U. a., CANADA, AUSTRALIA, MAREA BRITANIE, FRANȚA, SPANIA, GERMANIA, RUSIA, BRAZILIA, ISRAEL, COREEA, ARABIA AURABIA, U. A. E, POLONIA, OLANDA, ITALIA, oferim gratuit serviciul de retur. Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm să NU pur și simplu arunca-le departe și vă rugăm să se aplice de liber schimb, procesul este:. Deschide disputa Alege returnare a bunurilor Alege locale retur gratuit Pentru alte țări decât cele menționate mai sus, vă rugăm să ne contactați dacă aveți orice probleme cu produsele pe care le-am primit, multumesc.

3. Transport&Livrare: de Obicei, va vom trimite coletul în termen de 3 zile de lucru, estimarea timp de transport maritim este la fel de mai jos:

Pentru ordinele de peste 200 dolari, putem trimite prin serviciul express (FEDEX), poate fi necesar să plătească fiscale personalizate, va vom contacta inainte de a trimite bunuri, dacă nu sunteți de acord cu taxa, vom separa comanda în mai multe colete.

4. Feedback & litigiu: apreciem că, dacă ați putea să ne lăsați 5 stele comentarii dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre. Dacă există orice sunt satisfăcută, vă rugăm să ne contactați înainte de a deschide litigiilor și de a pleca comentarii negative, avem întotdeauna o soluție mai bună decât aceasta.

5. Contact: Dacă aveți orice întrebare, ne puteți contacta prin MarcaAfacere.news mesaj, sau e-mail-ne: [email protected]

RM17560162774411343

Ingredient Rășină
Numărul De Model Pictura Cu Gel
Greutate netă 50g ( inclusiv sticla)
Tip De Produs Beautilux Pictura Cu Gel
Compoziție Cu polimerizare UV rășină
Certificat AMS, SGS
Volumul 10 g
Nume De Brand Beautilux
Garanție 24 Luni
NET WT 10g
Tip Gel De Unghii
Numărul de Bucăți O Unitate
Cantitatea 1 buc
Culori 12
Origine NC(de Origine)

Produse similare