100BUC Biciclete Cablului de Frână de Capace Sfaturi de Frână Shifter Schimbător de Cablu de Sârmă Capace MTB Biciclete Road Biciclete Accesorii 4mm 5mm

1.01lei

-48%

1.97lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: Cabluri & De Locuințe, Sport & Divertisment, Cabluri Ieftine & De Locuințe, De Înaltă Calitate, Sport & Divertisment, Cabluri & De Locuințe.

100BUC Biciclete Cablului de Frână de Capace Sfaturi de Frână Shifter Schimbător de Cablu de Sârmă Capace MTB Biciclete Road Biciclete Accesorii 4mm 5mm

Caracteristici

1,De Înaltă Calitate

- Acest Produs este fabricat de înaltă poli plastic. Este ușor, puternic rezistența la presiune și durabil. Marginea de acest produs este netedă, care nu va afecta cablu de locuințe.

2,Bune Protectii

-- Previne uzura accesorii de pe cadru. Acest cablu capace, cel mai bun înlocuitor pentru purtat prin cablu capace, nu se desprinde cu ușurință. Este mult mai favorabile pentru protecția conductelor.

3,O Performanță Excelentă

-- În timpul frânării, acest cablu capace pentru a preveni miez de oțel în conducta de frână de rupere opri șurubul de sub tensiune puternică afectează normală a funcției de frânare.

4,Aplicarea Pe Scară Largă

- Acest cablu de capace este folosit în principal pentru sfârșitul de 4mm schimbare cablu extern și 5 mm frână cu cablu extern. Este potrivit pentru toate tipurile de biciclete, biciclete de munte, biciclete rutier, biciclete Pliante, etc,.

Caietul de sarcini

Material: High poly plastic

Aplicație: Pentru sfârșitul de 4mm schimbare cablu extern și 5 mm frână cu cablu extern

Dimensiuni:

Bicicleta a cablului de Frână de capace: diametru Interior: 5mm; Lungime: 17mm

Bicicleta Tura prin cablu capace: diametru Interior: 4mm; Lungime: 18mm

Culoare: Negru

Lista de pachete: 100buc Cablu Capace

Numărul De Model cable202
Origine NC(de Origine)

Produse similare