DIY din Lemn, Decorațiuni Handmade Ghirlanda Cu Iută Rustic de Perete Ciucure Șirag de mărgele de Ornament Pentru Rattan Macrame Agățat de Perete Boho Cadou

18.70lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: Clopoteii De Vant & Decoratiuni Agățat, Home & Garden, Ieftine Clopoteii De Vant & Decoratiuni Agățat, De Înaltă Calitate Home & Garden, Clopoteii De Vant & Decoratiuni Agățat.

Caracteristici

100% de Brand nou!

Manual de meticulos. Se potrivește frumos în fermă stil de decor, boho decor shabby chic decor tradiționale, precum și decor acasă.

Ușor de utilizat. Mătăniile arata grozav drapată în jurul ghivece, suporturi de lumanari, atârnat pe un perete, pe mânerele de la uși sau stil pe o tavă pentru un chic rustic simt oriunde doriți.

Din lemn natural și iută. Cu ciucuri frumoase de design, de culoare bej este neutru și du-te cu o varietate de decoruri.

Design diferit si dimensiuni, perfecte pentru a decora pe vaza de sticla, lampi, mese, lumanari suporturi, rafturi, și mai mult.

Aplicarea pe scară largă. Ca un decor frumos, margele din lemn sunt adesea folosite pentru a face mătănii și au un aspect natural, care completează orice design de producție de lemn. Folosi ca un decor de lămpi pentru a înfrumuseța casa ta.

Casă de țară rustic margele, puteți picta șirag de mărgele de lemn garland, colorate sau impodobita, după cum doriți; a Face propria dvs. personalizat margele din lemn pentru decor sau de artizanat.

Caietul de sarcini

Material: Lemn și iută

Culoare: Neutru

Tema: Fermă decor

Lungime totală: Aproximativ 30cm/11.8", 31cm/12", 31cm/12", 82cm/32", 132cm/52"

Fiecare Șirag de mărgele de Dimensiune: Aproximativ 16mm/0.63"

Atenție

Vă rugăm să permiteți-dimensiuni mici abateri din cauza omului de măsurare.

Ca urmare a efectului de lumină și luminozității, pot exista mici diferențe între tonul de culoare de fotografie și elementul real!

Pachetul Inclus

1 x Șirag de mărgele de Lemn Ghirlande

Tema fermă decor
Origine NC(de Origine)
Stil Europa
Culoare Neutru
Material Lemn

Produse similare