Personalizate Copii Nume De Vinil Autocolant De Perete Personalizat Numele Decor Pepinieră, Dormitor Decalcomanii Detașabil Arta Murala Pentru Copii Camera De Zi N001

9.13lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: Autocolante De Perete, Home & Garden, Ieftine Autocolante De Perete, De Înaltă Calitate Home & Garden, Autocolante De Perete.

Arta de perete Decor de Vinil Autocolant Decal de a Crea un spațiu în casa ta, birou sau oriunde care prezintă personalitatea ta cu nostru ieftin, durabil, usor de instalat, vinil grafica!!!

Produs Dimensiuni :

Fiecare nume este de 12 cm în înălțime și lățime depinde de nume.

Dacă ai nevoie de alte dimensiuni,ne puteti contacta

Pls trimite-ne numele tău personalizat , multumesc.

Despre decalcomanii de vinil...

1. Vom folosi numai de înaltă calitate, decor acasă de vinil.

2.Instalați Zona: etichetele pot fi aplicate pe toate suprafețele netede, cum ar fi Pereți, Ferestre, Usi, Dulapuri, Plastic, Metal, Gresie, faianta, Placi si 3.etc., foarte ușor să se aplice fără șabloane sau pictura de mână! (Aplicarea de autocolante pe pereți texturate va fi un pic mai dificil)

4.Etichetele sunt ușor de îndepărtat, dar nu pot fi reutilizate/înlocuite; puteți elimina vinil fără a deteriora suprafața sau de a face murdar.

5.Am tăiat dintr-un singur solid de culoare ton de vinil, a doua culoare de interior este de culoare de perete sau de suprafața pe care doriți să-l aplice.

6.Culorile pot fi ușor diferite, în funcție de setările PC-ului, Dimensiunea decal poate fi un pic mai mare pentru a arăta toate detaliile

Numărul De Model N001
Model Avionul De Perete Autocolant
Cenzura Cod N001
Tema Animale
Material PVC
Stil Europa
Caietul de sarcini Single-piece Package
Scenarii PERETE
Clasificarea Fereastra Autocolante
Nume De Brand AIBOLI

Produse similare