Planta perete de alpinism Auto-Adeziv de Fixare Legat de fixare de Viță de vie Catarama Cârlig plantă de Grădină perete de alpinism de Viță de vie Clipuri Fix Catarama Cârlig

4.79lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: Planta Cuști Și Suportă, Home & Garden, Ieftine Planta Cuști Și Suportă, De Înaltă Calitate Home & Garden, Planta Cuști Și Suportă.

Descriere Produs

1、Material: ABS

3、Ambalare: 10/30/50PCS

4、Dimensiune: Există trei dimensiuni pentru a alege de la.

5、Greutatea: greutate 30g/lot opp&Cutie/punga

6、Caracteristici:Organizarea de viță de vie, ramuri, magazin de fire, cabluri, etc. Acesta poate fi de asemenea utilizat pentru cabluri de management de uz casnic, cum ar fi de gestionare a cablurilor. Plastic de înaltă calitate, nu va deteriora plantele.

7, Spațiu De economisire: clema de fixare salvează în mod eficient spațiul interior. Rattan poate fi fixat pe perete, fără a lua spațiu, și direcția de sârmă de interior pot fi, de asemenea, fix. 8、Puternică aspirație și butonul design: fix clemă butonul design-ul este ușor de utilizat, robust, economisește spațiu, baza are forță de aspirare puternic și nu este ușor să cadă. 9、Potrivit pentru masini, case si birouri, poate fi folosit pentru diverse cabluri, diverse plante cataratoare, plasate în conformitate cu planul de formă și direcție. 10、 vă Rugăm să permiteți ușoară dimensiune diferenta din diferite manuale de măsurare.

Setați Tipul Da
Element Dimensiune ca imagine
Element Nume Auto-adeziv fixator de plante
Material Plastic
Articol Caracteristici Auto-adeziv

Produse similare