TPU Fibra de Carbon Model de Masina de Caz-Cheie Pentru Mazda 2 3 5 6 Axela Atenza CX5 CX5 CX7 CX9 2016 2017 Geanta de la Distanță Acoperi

12.51lei

-48%

24.09lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: Caz-cheie pentru Masina, Industria De Automobile Și Motociclete, Ieftine Caz-Cheie pentru Masina, De Înaltă Calitate Automobile Si Motociclete, Caz-cheie pentru Masina.

TPU Fibra de Carbon Model de Masina de Caz-Cheie Pentru Mazda 2 3 5 6 Axela Atenza CX5 CX5 CX7 CX9 2014 2015 2016 2017 Geanta de la Distanță Acoperă informații despre Produs: Culoare: verde,roz,argintiu,rosu,albastru Caracteristică: a proteja cheie se Potrivesc pentru: Mazda PU material, tactil bun, all-inclusive de design pentru a proteja cheile și tastele Multi-culoare pot fi selectate, puteți alege culoarea ta preferata de protecție Complet design nu afectează semnalul de la cheie, chiar dacă este departe Comentarii: 1. Dacă sunteți interesat de produsele noastre sau aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, vom răspundă cu răbdare la întrebările dumneavoastră sau încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta să rezolve probleme de post-vânzare. 2. Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm să ne dea laudă sau o laudă de cinci stele!

Vă rugăm să verificați cheia de forma inainte de a cumpara!!

Nume De Brand salahei
Tip De Element Fibra de Carbon TPU cheia de la mașină caz
Tip De Material TPU
Caracteristică proteja cheia
Culoare verde,roz,argintiu,rosu,albastru
Material TPU

Produse similare