Vividtiles Hexagon Vinil Autocolant Auto-Adeziv Tapet 3D Coji de fructe și Stick Pătrat de Perete Gresie pentru Backsplash - 1 Foaie de

15.16lei

-46%

28.11lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: Autocolante De Perete, Home & Garden, Ieftine Autocolante De Perete, De Înaltă Calitate Home & Garden, Autocolante De Perete.

Coji de fructe și stick gresie poate fi lucrat pe toate netedă, curată, uscată și suprafețe, cum ar fi gips-carton vopsit sau chiar peste placi ceramice.Doar coji de fructe și stick, ușor să-l instalați. Tot ce ai nevoie este un conducător, un creion, o cârpă și foarfece. Acest proiect va salva de pierdut timp și bani comparativ cu adevărat țiglă. Și nu există nici o vă faceți griji cu țiglă nu se potrivesc dimensiunea de perete, deoarece este ușor de tăiat.

Intrebari Frecvente

1: Ce este coaja si se lipi faianta?

Coji de fructe și stick-ul țiglă este un DIY ușor mod de a reîmprospăta baie si bucatarie backsplash și mediu interior.

2: în cazul în care coji de fructe și stick țiglă poate fi instalat?

Gresie poate fi ușor de instalat direct peste existente panouri sau suprafață netedă. Special conceput pentru bucatarie backsplash și baie backsplash, placile sunt rezistente la foc de aragaz topuri si umiditatea din baie.

3: Cât timp acest produs viu?

Materialul din acest produs este PET + PU lipici, o cantitate mare și eco-materialul prietenos. Regulat folosind viață este de 5-10 ani sau mai mult, bazat pe utilizarea mediului.

4: Cum să scoateți coji de fructe și stick faianta?

Dacă doriți să eliminați țiglă, ai putea folosi un uscator de par pentru a incalzi adeziv și trageți încet începând cu colțuri.

5: Cum pentru a curăța și menține gresie?

Este foarte ușor pentru a curăța coaja si se lipi faianta, nevoie doar de o cârpă umedă.

Și vă rugăm să nu folosiți substanțe chimice sau abrazive pentru curățare

6:am Putut să-l instalați pe perete duș?

Pentru a asigura gresie putea fi utilizat pentru o perioadă lungă de timp, este recomandabil să le instalați în cazul în care acestea vor fi în contact direct cu apa.

Cu toate acestea, deoarece aceste produse sunt rezistente la umiditate din bai, le puteți instala la o inaltime unde nu vor fi în contact direct și permanent cu apă.

7: am Putut să-l instalați în apropiere de plăci de gătit?

Da, nu este posibil să se instaleze în apropiere de sticlă-ceramică plăci de gătit, dar vă rugăm să rețineți că plăcile ar trebui să nu direct contact cu flăcările. Nu instalați gresie mai puțin de 16 inci departe de partea de sus de aragaz cu gaze. 8: Pot instala pe vopsea proaspătă perete?

Nu-l instalați pe vopsea proaspătă. Permite un min de 4-6 săptămâni pentru vopseaua să se usuce și vindeca înainte de instalarea de placi.

Numărul De Model T80503
Origine NC(de Origine)
Nume De Brand Vividtiles
Caietul de sarcini Single-piece Package
Clasificarea Mobilier Autocolante
Tema Model
Stil Modern
Scenarii PERETE
Material Plastic
Model 3D Autocolant
dimensiune 305*305mm

Produse similare