1S 2S 3S 4S 5S 7S 12V 24V 48V Litiu Baterie Indicator de Capacitate Modulul Display De 3.7 V-4.2 V Nivelul de Putere Li-ion / Plumb acid eBike

8.00lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: Acumulator Accesorii, Electronice De Larg Consum, Ieftin Acumulator Accesorii, De Înaltă Calitate Electronice De Larg Consum, li-ion 4.2 v, li-ion 3.7 v, display pentru masina.

Caracteristici produs: 1, putere ultra-subțire ecran, 5 indicatori cu LED-uri, display mai intuitiv și mai frumos. 2, utilizarea unei game mai largi, baterii cu litiu, baterii plumb-acid, litiu fosfat de fier, vehicul electric cu baterie electrică de echipament poate fi folosit. Instrucțiuni: 1. Conectați bornele pozitive și negative ale display bord și conectați-le în pozitive și negative capetele de testat bateria. Apăsați ușor butonul roșu cu degetul și IED lampa de lumina pentru a arăta în timp real de putere a bateriei. 2. Slăbiți degetul și lumina LED-ul va fi stins după 3-5 secunde de întârziere. Nici o putere nu va fi consumat în timpul static de funcționare. 3. Cu conexiune inversă funcției, chiar dacă pozitive și negative conexiune nu se va arde, reglați-l. Baterie cu litiu de afișare parametrii de putere: (următoarele date este o valoare de referință, nu va fi de 2% gama de eroare, nu trage cu cerințe ridicate de precizie) tensiunea Bateriei este mai mare decât N × 3.2 V, lumina 1 rețea de alimentare (Observație: N este numărul de celule de baterie) tensiunea Bateriei este mai mare decât N × 3.4 V, lumina 2 grilă de putere tensiunea Bateriei este mai mare decât N × 3.6 V, lumina 3 grila de putere tensiunea Bateriei este mai mare decât N × 3.8 V, 4 grila de puterea de Warm-up prompt: 3.7 V litiu este folosind un roșu indicator de putere, 4 verde indicator de putere (alte tensiuni este de un rosu indicator de putere, 4 albastru indicator de baterie)

Tip Accesoriu Acumulator Accesorii
Nume De Brand Frunze De Măslin
Numărul De Model 1S 2S 3S 4S 12V

Produse similare