PICT Crăciun Anul Nou Festivalul de Dungi Linie Unghiilor Stamping Plăci de Flori Frunze Geometrice Placa Matrita Accesorii Instrumente

4.26lei

-9%

4.71lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: Modele De Unghii De Arta, Frumusețe & Sănătate, Ieftine Modele De Unghii De Arta, De Înaltă Calitate, Frumusețe & Sănătate, Modele De Unghii De Arta.

Model: Ca imagini arată Dimensiune: 12 cm * 6 cm Material: Oțel Inoxidabil, Cadre și elemente de afișare Conținut: 1 buc PICT Te Unghiilor Stamping Plăci Caracteristice: 100% de brand nou și de înaltă calitate. Este foarte convenabil și ușor de utilizat. Măsura nevoie pentru a crea un aspect frumos. Potrivit pentru uz profesional și uz casnic. Fazele de utilizare: Pasul 1. Scoateți albastru film protector de la ștanțare placa. Pasul 2. Aplica ștanțare poloneză pe desen. Pasul 3. Face o racleta s-a aplecat mai mult de 45 de grade și razuiti excesivă poloneză rapid și puternic din interior. Pasul 4. Apăsați imediat matricea cheie cu o ușoară mișcare rola să se ia de proiectare. Imaginea este transferată de la matriță. Pasul 5. Ștampila imaginea pe unghii cu o ușoară mișcare de ruliu. Imaginea este transferat la unghii. Pasul 6. Repetați pașii anteriori pentru toate unghiile. Pasul 7. După design-ul este terminat, se aplică strat de top pentru o durată de uzură.

Tip De Element Șablon
Numărul De Model PYI47936
Șablon De Tip Ștanțare
Material Din oțel inoxidabil
Cantitatea 1 buc
Nume De Brand PICT TINE
Origine NC(de Origine)
dimensiune 12cm*6cm
Greutate 45g

Produse similare