1buc Cap de mână Masaj Otopus de Par de pe Scalp Cap de Masaj Scratcher Scalp Masaj pentru Cap și Gât Eliberare de Stres Instrument

6.72lei

-39%

11.18lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: Instrumente De Masaj, Frumusețe & Sănătate, Ieftin Instrumente De Masaj, De Înaltă Calitate, Frumusețe & Sănătate, Instrumente De Masaj.

Caracatita Cap de Masaj Gheara Manuală a Capului de Masaj cu Sârmă Gheare de Brand Nou și de Înaltă Calitate. Cantitate: 1buc Material: otel inoxidabil, lemn. Dimensiuni: 22cm x 8.5 cm (aprox). Vă rugăm să rețineți: Culoare va trimite aleator. Caracteristică: 1.tingler cap de masaj 2.Crește circulația sângelui 3.relaxeaza subliniat muschii 4.ajuta la ameliorarea dureri de 5.păstrarea sănătății,prevenirea bolilor 6.Culoare: Aleatoare 7.Proprietăți:Cap de Masaj ❤ Aceasta este o caracatiță în formă de masaj făcut cu speciale vârf multe flexibil din oțel inoxidabil degete. ❤ Manipulate dispozitiv ușor stimuleaza milioane de terminatii nervoase pe scalp. ❤ Elimina tensiunea musculară și oboseală și de a îmbunătăți circulația sângelui prin masarea capului sau puncte de pe corp. ❤ Final de masaj pentru scalp, temple, spate și gât. ❤ Greutate de lumină manual de masaj, ideal pentru îngrijirea sănătății. ❤ Potrivit pentru casa, de călătorie și de birou.

numele produsului Cap De Masaj Caracatita
Articol Cap De Masaj
Fcuntion 01 scuti dureri
Material Din oțel inoxidabil
Nume De Brand Sumifun
Utilizare pentru scalp, temple, spate și gât.
Cerere Corpul
Fcuntion relaxeaza muschi subliniat
Culoare Aleatoare
Tip Eliberare De Stres Instrument

Produse similare