1 buc Maner din Alama de Aur Solid frunze în formă Trage Mobilier Dulap Dulap Dulap Frunze Buton Aliaj 40/96mm de aur Sertar Usa

10.34lei

-35%

15.93lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: Cabinet Trage, Îmbunătățire Acasă, Ieftine Cabinet Trage, De Înaltă Calitate, De Origine Îmbunătățire, Cabinet Trage.

Caracteristici:

100% de brand nou.

Mobilier Mâner Cabinet Trage

Material: aliaj de zinc

Mic Trage de mâner Lungime: aprox. 60mm/2,36 inci, distanță între orificii 40mm/1.57 în

Mari Trageți de mâner Lungime: aprox. 116mm/4.57 în, distanță între orificii 96mm/3.78 în

Surub dimensiune: aprox. M4*20MM

Notă:

1.Te rog permite-1-3mm de eroare pentru cantitatea din cauza manual de măsurat.

2.Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.

3.NICI o Cutie de vânzare cu Amănuntul. Ambalate în condiții de Siguranță în Punga cu Bule.

Vă mulțumesc!

Lista De Pachete:

1 X Mâner De Tragere

2 x Șuruburi

Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și de 30 de zile de la data primirii. În cazul în care elementul este în posesia ta mai mult de 7 zile, acesta va fi considerat utilizat și NU VOM ISSUEA RESTITUIRE SAU de ÎNLOCUIRE pentru tine. NU există EXCEPȚII!Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și ID-ul comenzii. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la MarcaAfacere.news. SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.

12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire). Accesorii vin cu o garanție de 3 luni. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil). Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră. NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT.

Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe MarcaAfacere.news!

Biroul nostru sunt orele 9:00 la 6:00 p. m. (GMT+8) de luni până sâmbătă. Și biroul nostru este închis în zilele de duminică și de sărbătorile legale (Peking) dacă aveți orice întrebări,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați pe MarcaAfacere.news mesaj,vom încerca noastre cele mai bune pentru a răspunde la întrebările dumneavoastră în 48 de ore. în timpul sărbătorilor,pentru întârziere răspuns,ne cerem scuze profund.

Material Aliaj de zinc
Stil Modern
Numărul De Model Mâner + Șurub
Culoare De aur
Origine NC(de Origine)
DIY Consumabile Prelucrarea lemnului
Pitch-rând Caietul de sarcini 40mm/96mm

Produse similare