DC5-24V Mini 4 Chei Controler cu LED-uri 5050 Singură Culoare/RGB/RGBW/TVC/RGB+CCT 4pin/5pin/6pini Benzi cu LED-uri Controler de Lumină

10.38lei

-29%

14.80lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: RGB regulatoarelor de circulație, Lumini & Iluminat, Ieftine RGB regulatoarelor de circulație, De Înaltă Calitate, Lumini & Iluminat, RGB regulatoarelor de circulație.

2pin Singur Controler de Culoare: utilizați pentru 2pin fire Singură Culoare led-uri benzi.

4pin WW CW Operator: folosiți pentru 4pin fire benzi cu led-uri, și CW&WW într-un singur SMD LED-uri.

4pin Controler RGB: utilizați pentru 4pin fire benzi cu led-uri, Doar RGB SMD LED-uri.

5pin RGBW: utilizați pentru 5pin fire benzi cu led-uri, RGB SMD LED + CW SMD LED sau WW SMD LED-uri.

5pin RGBW 4 în 1 Operator: folosiți pentru 5pin fire benzi cu led-uri, RGB&CW sau RGB&WW într-un singur SMD LED-uri, 4 Culori in 1 SMD.

6pini RGB CCT 5 in 1 Operator: folosiți pentru 6pini fire benzi cu led-uri, RGB&CW&WW într-un singur SMD LED-uri, 5 Culoare în 1 SMD.

Descriere produs: Mini 4 chei controler cu led-uri are 5 tipuri, care formează o serie. Produsele din această serie poate fi folosit pentru a controla cinci tipuri de bare de lumină: Dimmer, temperatura de culoare, RGB, RGBW, RGB+CCT. Se poate realiza se estompeze, sari, se estompeze în și fade out, flash, sablare flash etc. efecte de iluminare dinamice în funcție de clienții' nevoile reale. Și o varietate de culori statice pot fi alese din. Principalele caracteristici ale operatorului sunt: 1. Corp Compact și convenabil de cabluri; 2. Simplu și clar de functionare, confortabil butonul de simt; 3. Diversificat modul dinamic; 4. Moale de atenuare efect. Caracteristici tehnice: Nume Produs: Mini 4 Chei Controler Temperatura de Lucru:-20-60 ° C Tensiune de Intrare: DC5-24V-Conexiune Mode: anod Comun Controller Dimensiune: L55.7×W16.6×H10.7mm Statice de Putere Consumul de: Curent de Ieșire: Single Culoare - 1CH*6A, CW&WW - 2 CANALE*3A, RGB - 3CH*2A, RGBW - Max 6A, RGB+CCT - RGB 3*2A+CCT 2*2A Toghther 6A. Conexiune Descriere: Notă: în Cazul în care operatorul de ieșire sârmă secvență pe care le obține sunt diferite de cele de mai sus, vă rog, în conformitate cu controlerul real fir secvență corespunzătoare de lumini cu led-uri, doar asigurați-vă că săgețile de controler și lumina sunt introduse în mod corespunzător. Produsul Butonul Function Chart:

Max. Sarcina De Putere 192W
Controlat Metoda .
Sursa De Alimentare DC
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model 4pin/5pin/6pini Benzi cu LED-uri Controler de Lumină
Garanție 2 ani
Certificare ROHS
Caracteristici .
Material Plastic ABS
Frecvența de oscilație 2.4 GHz
Tip De Element Controler RGB
Modul De Conectare Anod Comun
Nume De Brand BTF-ILUMINAT
Distanța De La Distanță .
Putere 144W
Aplicabile Lumini Singură Culoare/RGB/RGBW/TVC/RGB+CCT Benzi cu LED-uri Lumina
Tensiune 5-24V

Produse similare