50/100buc din Plastic Reutilizabile Planta Clipuri Sprijină Conectează Protecție Altoire cu Instrumentul de Reparare echipamente de Grădinărit de Legume Tomate

15.48lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: Planta Cuști Și Suportă, Home & Garden, Ieftine Planta Cuști Și Suportă, De Înaltă Calitate Home & Garden, Planta Cuști Și Suportă.

-Caracteristici: Se poate reduce intensitatea forței de muncă și de a crește eficiența.

-Ușor de a recolta, low-cost.

-Folosit în principal pentru solanacee de legume și de pepene galben de viță de vie agățat fixe și de înaltă răsad.

-Pentru a preveni ruperea.

-Ușor pentru a fixa plantele de tomate, castraveți, ardei și alte plante agățătoare pentru o împletitură de nuiele sau de sârmă, ușor de a stabili și elimina.

-Ușor pentru a fixa pepene galben, pepene verde, dovleac, și alte plante agățătoare la un spalier sau pe fir, poate fi utilizat în mod repetat fără a se deteriora.

-Tip de element: Planta sprijin clipuri

-Material: PP

-Dimensiune: 30 X 30 X 10 mm

-50/100 buc Sprijin Plantelor Clipuri

-Vă rugăm să permiteți-1-3cm de eroare din cauza manuală de măsurare. Vă rugăm să asigurați-vă că nu minte înainte de a licita.

-Culorile pot fi diferite ca diferența de afișare, vă Rugăm să înțelegeți.

[关于颜色和尺寸] 1, vă Rugăm să permiteți-1-2cm diferențe datorită măsurare manual, mulțumesc. 2, culorile reale pot fi ușor diferite de imagini din diferite setări monitor. Sper că ai înțeles. [PREGĂTI TIMP de LIVRARE Toate comenzile vor fi livrate in termen de 1-5 zile în zile lucrătoare, în termen de 1-7 zile în timpul vacanței. Vă vom contacta în cazul în care comanda dumneavoastră cu unele probleme și ne va oferi nelimitat de cupoane pentru a exprima scuzele noastre. [ Dropshipping și en-Gros de ] promitem că nu există nici o anunțuri ,lista de preturi ,facturi,sau stoca informații în pachet. Dacă aveți nevoie pentru produts nu avem, pentru moment,sau veți găsi prețul nostru este mai mare decât concurenții poți fi liber pentru a ne anunța ,promitem că vă putem oferi un preț mai bun cu o calitate mai bună. Orice probleme doar să ne anunțați. Vom face noastre cele mai bune pentru a sprijini cooperarea noastră. [ Contactați-Ne ] 1, feedback-ul Dvs. este foarte important pentru noi, feedback-ul Pozitiv și 5 Scor DSR este foarte apreciat. 2,vă Rugăm să ne anunțați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau 1 punct, 2 puncte scăzute DSR sau deschide orice dispute,vă Rugăm să ne dea posibilitatea de a rezolva orice probleme și vom încerca noastre cele mai bune pentru a satisface nevoile dumneavoastra 1,如果您对我们的产品和服务感到满意,请留下您的正面反馈和5星.正面(5星)对我们非常重要,请在给我们反馈之前三思. 2,如果您对我们的产品不满意,请在留下负面(1-3星)反馈或进行详细评分之前,随时与我们联系. 我们将尽力解决您的问题. 如果您在60天内仍未收到订单,只需提出"运输方式与描述不符"的争议. 根据法定担保,我们将在核实后全额退款. 不用担心! 我们会让你失望的

Setați Tipul Da
Origine NC(de Origine)
Material Plastic

Produse similare