Coada de mașini Portbagaj din Fibra de Carbon Decor Bara de Protecție Autocolante pentru Volkswagen VW caddy de golf Blue Motion Polo, Touareg MK4

11.78lei

-24%

15.69lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: Autocolante Auto, Industria De Automobile Și Motociclete, Masini Ieftine Autocolante, De Înaltă Calitate Automobile Si Motociclete, Autocolante Auto.

Caracteristică: - Material: Fibra De Carbon - Realizate din materiale de înaltă calitate, autocolantul este durabil și de lungă durată de utilizare. - Masina bara spate portbagaj edge protector de paza , poate absoarbe impactul și previne zgârieturile. - Poate acoperi existente zgârieturi, face masina mai frumoasa. - Vino cu adeziv pe spate, doar coji de fructe și stick-ul. Ușor de instalare și îndepărtare, scoateți cu nr reziduale și daune. - Dimensiune:90*11cm / 101*12.3 cm Lista de pachete: 1 BUC Masina Bara Spate Autocolant vă Rugăm să Rețineți: 1.Dacă mărimea produsului are mici erori, pot fi ușor tăiate pentru a se potrivi masina ta. 2.Dacă există probleme, atunci când primiți pachetul, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback-ul. Vom rezolva pentru tine cu răbdare.

Nume De Brand WMMWMD
Design Cuvinte
Categorie Embleme
Lățime Produs 8cm
Autocolant De Plasament Portbagaj
Tip 3D Fibra de Carbon de Vinil
Model Vehicul Logo-Ul
Tip De Element Autocolante
Origine NC(de Origine)
Ambalare Nu Este Ambalat
Tip De Autocolant Fibra De Carbon Protector
Element De Lungime 101cm
Tip De Material Fibra De Carbon

Produse similare