10buc Slim pentru Cardul Sim Pin Scoatere Instrument de Ștergere Ac Deschizator de Ejector pentru cele Mai multe Smartphone Card Taker Portabil Mini SIM @M23

4.22lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: SIM Instrument de Costume, Telefoane Mobile & Telecomunicații, Ieftine SIM Instrument de Costume, De Înaltă Calitate De Telefoane Mobile & Telecomunicații, SIM Instrument de Costume.

corpul, td, th { font-family: Verdana, Geneva, sans-serif; font-size: 12px; color: #636363; } body { margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; } a { color: #636363; text-decoration: none; } a:hover { text-decoration: none; color: #636363; } a:active { text-decoration: none; color: #636363; } i { color: #BD1A1D; font-style: normal; font-greutate: 700; } 10buc Slim pentru Cardul Sim Pin Scoatere Instrument de Ștergere Ac Deschizator de Ejector pentru cele Mai multe Smartphone @M23

Descriere: Caracteristici:

1. Scop : Deschide și de a ajuta pentru a scoate cartela sim din tava pe dispozitivele dumneavoastră. Acest Sim Instrument de garanții eficiente de îndepărtare a Sim din tava. E un bun sim card eject instrument de înlocuire.

2. Compatibilitate : este compatibil cu diferite dispozitive, telefoane mobile sau tablete. Este ușor de utilizat. Pentru a utiliza această Sim eject instrument, doar introduce direct capăt în orificiul de la portul pentru Sim și scoateți cartela Sim din Tava.

3. Materiale de bună calitate pentru a se potrivi perfect: Dedicat pentru toate modele de telefoane vechi și orice alte normal sau micro sim card dispozitive.

4. Portabil : greutate redusă și ușor de transportat.

Descriere :

Material: Metal

Greutate: 5 grame/pachet

Pachetul Include: 10buc x Tăvița Cartelei Sim Pin

Origine NC(de Origine)
Numărul De Model 195077
Tip De Produs Cartele Sim Accesorii Costum
Nume De Brand Etmakit

Produse similare