1,5 m Tip C de sex Masculin la Feminin Cablu de Extensie USB 3.1 Date de Încărcare Conector de Alimentare Adaptor Pentru Lenovo Thinkpad

5.07lei

-25%

6.84lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: Cabluri De Date, Electronice De Larg Consum, Ieftin Cabluri De Date, De Înaltă Calitate Electronice De Larg Consum, Cabluri De Date.

1,5 m Tip C de sex Masculin la Feminin Cablu de Extensie 480Mbps C USB de Încărcare Firul de Alimentare Extinderea Conector Linie de Date

Caracteristică:

Plug adoptă aliaj de aluminiu de oxidare coajă și placat cu aur de interfață.

Firul adoptă toate conductori de cupru, USB2.0 standard.

Curentul maxim poate ajunge la 3A, iar puterea maximă este de 60W.

Caietul de sarcini:

Lungime: 1,5 m/4.92 ft

Transmisia Standard: USB2.0 480Mbps

Tensiune de lucru: 5V-20V

De lucru Curent: 3A(Max)

Culoare: Negru

Aplicație: pentru Tip-C Cablu de Incarcare, Cablu de Date Extensie

Produs Greutate: 46g

Notă:

1. Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini. Vă mulțumesc!

2. Vă rugăm să permiteți-1-3mm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

1 X Tip C Cablu De Extensie

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timp de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

6. Dacă nu ați primit comanda după 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmări comanda dumneavoastră și de a lua înapoi la tine asap. Scopul nostru este satisfactia clientului!

7. Timp De Livrare:

1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și de 30 de zile de la data primirii. În cazul în care elementul este în posesia ta mai mult de 7 zile, acesta va fi considerat utilizat și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE la tine. NU există EXCEPȚII!

Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și ID-ul comenzii.

3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la MarcaAfacere.news. SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

4. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și s-a întors cu ambalajul original, dacă este posibil. Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.

Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe MarcaAfacere.news!

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul este foarte important. Vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem efectua până satisfactia dumneavoastra.

Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!

Origine NC(de Origine)
Certificare NICI unul
Numărul De Model Date
Nume De Brand ALLOYSEED
Utilizarea De Stocare Mobile
USB Tip Standard

Produse similare