De Vânzare La Cald Din Oțel Inoxidabil Tijă De Decontaminare Curat Rugina Oala Magic Perie Multifunctionala De Bucatarie Curat Instrumente

7.36lei

-14%

8.65lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: Perie, Instrumente, Ieftine Perie, Instrumente De Înaltă Calitate, Perie.

Caracteristici: 100% de Brand nou și de Înaltă calitate, Cu rugina, oxidare și oale și tigăi în cocsificabil elemente au funcții speciale, echipamente de Curățare,Acesta are puternice detergente,domeniul de Aplicare este larg Multifunctional pentru: anvelope Auto/ușă/perete/podea/bucatarie/baie Eco-friendly de curățare de uz casnic instrumente Culoare: Aleatoriu,nici o culoare la alegere Utilizare: Umed în timp ce ștergerea marginii, membrana exterioară în uz înainte de a tăia un cerc, epuizat. Daca rugina a fost severă, vă rugăm să umezit cu mai curat mai bine.

Pachetul include: 2 buc X Stick Curat Hei, prietene: Dimensiune Aproximativ : aceste dimensiunea este de aproximativ de Dimensiunea Asia , puteți decide dimensiunea de CA dimensiune . 1 inch= 2,54 cm Monitor Diferit, culoarea poate fi diferența, garantam stilul este același așa cum se arată în imagini. Și asigurați-vă că nu minte înainte de a comanda.

Bucătărie De Curățare Metal Perie De Curățare
metal inoxidabil perie vas curat
pensula de bucatarie Microfibra
Funcția curățare
bucatarie accesorii lustruire pensule
Produs Curat
Numărul De Model Zhen201803-B110
numele produsului perie curata
Scule De Mână vopsea de perete perie
Perie Material Fibre Sintetice
praf perie perie cupa
Nume De Brand Halojaju
Categorie Instrumente De Curățare
Perie De Spălare Îndepărtarea ruginii rod
Tip Industriale Perie

Produse similare